Veel gestelde vragen

 

veel_gestelde_vragen.jpg

Bij het regelen voor een visum voor Turkije komen veel vragen naar boven. Dat is niet gek natuurlijk, er lijkt een hoop bij te komen kijken.. maar eigenlijk valt dit reuze mee. Hieronder vind je de meest gestelde vragen welke wij per e-mail binnenkrijgen. We beantwoorden ze hier openbaar zodat we waarschijnlijk een stuk meer bezoekers direct kunnen helpen.

Vraag & antwoord:

Hoe lang is het visum geldig?

Het visum is 180 dagen geldig, maar daarvan mag je maar 90 dagen achter elkaar in het land verblijven. Wil je langer dan 90 dagen achter elkaar dan zou je dus een keer het land uit en weer in moeten.

Hoeveel kost het visum gemiddeld?

Gemiddeld kost het visum online zo’n 25 euro per visum.

Is een visum nu echt vooraf verplicht?

Ja sommige denken ik kom daar nog wel onderuit, maar dan sta je mooi te kijken bij het vliegveld. In sommige gevallen word je op schiphol al tegengehouden met een ongeldig visum. Zorg er dus voor dat je deze echt vooraf online regelt.

Hoe zit het met het visum als je op cruise gaat?

Dit is een van de weinige uitzonderingen. Bij een cruise heb je geen visum nodig als je maximaal maar 1 dag het land in gaat vanaf de aanleg plaats. Op elke andere manier dan ook heb je altijd een visum nodig om maar een stap in het land te zetten.

Ik lees berichten over een visum voor 15 euro?

Dit zijn oude prijzen en op het internet komen deze nog wel eens naar boven omdat veel mensen er naar zoeken, hier is niks vanwaar en je betaald overal ongeveer €25,-

Is er groepskorting mogelijk voor visums?

Eigenlijk doen nog geen bedrijven aan groepskorting. De enige partij welke wij konden vinden was Turkije visum online, hun gaven aan bij grote groepe zeker uitzonderingen te maken en helpen dan ook extra bij het verwerken van de visa zodat het nog makkelijk word voor bijvoorbeeld een school of bedrijf. Het informeren waard.

Toch nog een vraag welke hier niet bij staan? Neem dan gerust contact op via ons contactformulier en we helpen graag verder. Daarnaast helpt u zo ook andere want we proberen deze pagina zo uitgebreid mogelijk te maken zodat elke vraag met daarbij het antwoord vindbaar zal zijn.